Untuk Penggemar Cookies

Adunan tepung gandum dan tepung jagung bersama susu cair, ditambah dengan taburan cip coklat di atas menjadikan Jumbo Choco Bites sajian kegemaran yang penuh kelazatan untuk dinikmati seisi keluarga.
BISKUTTEMPAH
Kenali KAMI

Welcome To Rimbasari

Rimba Sari adalah sebuah syarikat bumiputera milikan tunggal yang ditadbir oleh Rimba Malati Binti Awang. Syarikat ini berlandaskan bakeri iaitu menyediakan biskut chips coklat yang dinamakan Jumbo Choco Bites.

Syarikat juga sedang membuat penambahbaikan produk berlandaskan menu biskut.

Rimba sari telah ditubuhkan pada 5 Oktober 2015 di bawah akta pendaftaran perniagaan 1956 yang beralamat di  Kulai, Johor. 

Matlamat Utama

Bahan Segar, Rasa Yang Enak

Kami memberikan penekanan kepada rasa cookies yang sesuai dengan citarasa orang Malaysia umumnya. Kami menggunakan bahan terbaik untuk hasilkan biskut bercitarasa tinggi demi kepuasan selera anda.
RM29

Jumbo Choco Bites Original

Kelapa parut yang ditabur di atas biskut memberikan rasa isi kelapa segar.
RM29

Jumbo Choco Bites Nut

Ramuan tambahan kacang akan membuatkan biskut ini lebih rangup ketika anda mengunyah.
RM29

Jumbo Choco Bites Coffee

Aroma kopi akan membangkitkan selera ketika anda mengunyah.
Testimoni

Mereka Dah Suka, Anda Bila Lagi?

“Ready to eat”

“Nyam nyam, sedap. Amaran, tak cukup sebalang je.”

Saiyidah

“Cookies Sedap”

“Cookies tu sedap, anak dan suami pun suka. ”

Puan Maya

“Sedap Sangat”

“Balik rumah, balang dah kosong. Anak dah makan habisss~”

Habibah

“Perghhh”

“Kalau dah suka cookies, anda perlu cuba Jumbo Choco ni”

Iffat Salleh

“Garing & Rangup”

“Biskutnya garing dan rangup.”

Kak ju

“Sangat sedap”

“Alhamdulillah. Biskut sangat sedap.  “

Puan Juliana

“Order 11 balang”

“Kakak nak list order ni. Nak ori 2 balang, 3 perisa lain 3 botol.”

“Seronok Makan”

“Sedap ni kalau dapat makan sama dengan kawan”

Follow Kami Untuk Promosi

Whatsapp Pun Boleh

Kalau rasa berminat, terus je hantar whatsapp kepada kami